Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/impactpr/hotelbutrinti.com/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/twig/twig/lib/Twig/Node.php on line 42

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/impactpr/hotelbutrinti.com/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/twig/twig/lib/Twig/Node.php on line 198

RESTAURANT

KOKTEJE
SHIJE VERORE
PIJE DHE LËNGJE
PJATA KRYESORE

Pjata Tona Tradicionale

Rizoto

Me karkaleca dhe Kungull

Salmon

Peshk me bukë krokante

Koc

me Limon

Kontrafileto Viçi

me rukola dhe pomodorini

INTERNACIONALE

KOKTEJLE

NO-SMOKING

PAMJE NGA DETI

PRENOTO TANI

REZERVO NJË TAVOLINË