Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/impactpr/hotelbutrinti.com/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/twig/twig/lib/Twig/Node.php on line 42

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/impactpr/hotelbutrinti.com/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/vendor/twig/twig/lib/Twig/Node.php on line 198

PISHINA & PIZZERIA

POOL & LOBBY BAR

Duke qëndruar pranë Pool Bar, do të keni mundësi të shijoni diellin në një rehati.

Per kenaqesine tuaj mund te shijoni nje pije freskuese apo koktej ne Barin e Pishines apo ne Lobby Bar.

Piceri ndodhet përkrah pishinës.

E hollë, e freskët dhe e kryesuar me disa nga përbërësit më të mirë, sfera jonë e picave të pjekur në furrë ju pret të merrni zgjedhjen dhe bërjen e gishtave në zonën e pizzerisë përpara detit.

KONTAKT

NA NJOFTONI

    DHOMAT

    Promocionet më të mira