Hotel Butrinti

Pishina, SPA dhe palester

Pishina, SPA dhe palester

Pishina e hotelit eshte pershtatur per nja kapacitet prej 100 personash. Mozaiket ne brendesi te ujit, skulpurat nga lashtesia dhe gjeleberimi pa fund ne murret rrethuese e bejne ambjentin edhe me ekzotik. Banoret e vegjel te ketij hoteli mund te argetohen ne pishinen e vogel pershtatur per kete grup moshe. Ne ditet e nxehta te veres eshte nje enderr te pushosh prane cadrave dhe shezlongeve te Hotel Butrintit nen tingujt e muzikes qe vijne nga bari prane Pishines.

Hoteli disponon sauna ne menyre qe pushuesit te relaksohen ne kohen e tyre te lire.Salla e vogel e fitnesit eshte pershtatur bukur per klientet te cilet kane hoby me pregatitjen fizike. Ambjentet jane te kompletuara me tualete e dushe gjithmone ne dispozicion te klientit.